Foci

2009.07.17. 02:29

Duplázott a Páterdomb

Zalaegerszeg, Nagykanizsa (bl) - A megyei serdülő labdarúgó-bajnokságban az Angol Focisuli Páterdomb együttese lett a bajnok, miután a döntőben jobbnak bizonyult a Kiskanizsai Sáskákkal szemben.

Bóbics László

Érdekesség, hogy a finálé két, a felnőttek mezőnyében a II. osztályban szereplő együttes reménységei jutottak. Úgy látszik ők gondolják legkomolyabban a sokat hangoztatott utánpótlás nevelést. A kiskanizsaiak évről évre ott vannak a fiatalok legjobbjainak megyei elitjében, de az idén a Páterdomb is minden dicséretet megérdemel, mert a Téli Kupa megnyerése után a nagy pályán is ők lettek a legjobbak.

A serdülőkorú labdarúgók bajnokságában a kisdöntőben a Z. Becsali Tungrsam lett a jobb, így övék lett a bronzérem. A 4. helyen a Letenye együttese végzett. 

Az Angol Focisuli Páterdomb aranyérmes csapata: Cserkuti Richárd, Sonkoly Mihály, Boronyák Bence, Paucsa Dávid, Hári István, Fülöp Imre, Egyed Áron, Tamás Bence, Takács András, Varró Martin, Gyurkó Máté, Rózsás Roland, Jakab Patrik, Reizer Roland, Kondor Bence, Vass Krisztián, Törőcsik Bence, Vass Zoltán, Szaka Zoltán, Virág Viktor. Edzők: Rózsás Attila, Németh János.

Kiskanizsai Sáskák ezüstérmes együttese: Varga Péter, Bunczom József, Balogh András, Póka Ferenc, Horváth Gergő, Kincs József, Barabás András, Dolmányos Márk, Ganzer Szilárd, Kecskés Tamás, Csonka Richárd, Csáki Alex, Flórián Richárd, Keszler András, Nagy Dávid, Mocsári Krisztofer. Edző: Magyar Antal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!