Foci

2009.07.18. 02:29

Az Üllői úton játszik ma a ZTE

Zalagerszeg - A ZTE FC labdarúgócsapata ma délután az Üllői úton a Ferencváros nemzetközi tornáján léphet pályára. Az egerszegi együttesben várhatóan két új arc is látható majd, egy brazil csatár és egy szerb védő.

Bóbics László

A mai 3 csapatos minitorna részvételét a szlovák DAC lemondta, így körmérkőzéses rendszerben kerül sor a megmérettetésre.

A menetrened: ZTE FC-FTC, 16 óra. Sheffield United-ZTE FC, 17.30 óra. FTC-Sheffield United 19 óra.

A játékidő 2x30 perces volt az eredeti program szerint, de tegnapra megváltozott, állítólag egyszer 45 perc lesz. Azt, hogy valójában mennyit kell majd futballozni egy-egy találkozón a csapatoknak, ma délután biztosan kiderül.

Mint Csank János, a zalaiak vezetőedzője elmondta - akinek nagy érdemei vannak abban, hogy a Zete ott lehet a Fradi-tornán -, tulajdonképpen vehetjük úgy is a rendezvényt, hogy egy mérkőzést játszanak a csapatok, csak félidőnként váltott ellenféllel.

A zalaiaknál valószínűleg játszik a brazil Allan Bruno de Sousa Santos, aki 23 éves és csatár. A másik új fiú az OFK Beográd 190 cm magas védője, Todorovic Nenad, aki 27 éves.

Miljatovics és Pavicsevics viszont biztos, hogy nem lép majd pályára ma délután a Ferencváros együttesének nemzetközi tornáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!