Foci

2008.05.03. 02:27

Rangadó az NB III-ban

Zalaegerszeg (bl) - A labdarúgó NB III-ban a csütörtöki hétközi forduló után a hét végén is pályára lépnek csapataink.

Bóbics László

A Bakony-csoport listavezetője, a ZTE FC II. alaposan megizzadt hétközben Csesztregen. A hazaik rendkívül fegyelmezetten és motiváltan (ahogy szoktak) futballoztak. A listavezetőnek nagy szüksége volt az NB I-es tapasztalattal rendelkező Balázs Zsoltékra ahhoz, hogy meg tudják szerezni a győzelmet. Végül 1-0-ra nyertek és vasárnap 15 órakor sikerorientáltan várhatják Andráshidán a nagy ellenlábast, a csoport második helyen található és a feljutásért harcoló Győri ETO II. gárdáját. A zalaiaknak jelenleg 6 pont az előnye.

A Femat Csesztreg a jó teljesítmény után ma 17 órakor Veszprémben játszik.

Andráshidán holnap kettős meccs lesz, hiszen az NB I-es tartalékok után a hazaik a Soproni VSE együttesét fogadják (17.00). Kovács Imre tanítványai hétközben Répcelakon nagyon fáradtan mozogtak, 3-0-ra kikaptak. Úgy látszik nagyon sokat kivett belőlük az előző körben lejátszott győriek elleni bravúros teljesímény. Most sem lesz könnyű dolga a nyári rajt óta alaposan átalakult, de óriási elszántsággal küzdő gárdának.

A zalaik közül a Hévíz FC ma 17 órakor a Tapolca csapatát fogadja, izgalmas mérkőzésnek ígérkezik a két együttes összecsapása. Az FC Keszthely, pedig Celldömölkre látogat. A két neves zalai klub futballistái annyival lehetnek könnyebb helyzetben mint társaiak , hogy ők csütörtökön szabadnaposak voltak.

Dráva-csoportban az NTE 1866 a bajnokesélyes Szentlőrincet fogadta hétközben és végig nagyon küzdelmes találkozón 3-1-re kikaptak. Mezőnyben a zalaik méltó ellenfelek voltak, de a nagyobb tapasztalat döntött. Vasárnap 16.30-tól Pécsváradon vendégeskednek.

Ezek is érdekelhetik