Foci

2006.09.09. 02:27

Megint bravúr kellene

Hévíz (ka) - A labdarúgó NB II-ben újra hazai pályán szeretne bizonyítani a Hévíz együttese, amely szombaton 16.30-tól az Integrál-DAC csapatát fogadja.

nincs nev

Két vereséget könyvelt el a zalai együttes a legutóbbi két fordulóban, melyek közül a múlt heti Soroksár elleni a fájóbb. Glázer Róbert vezetőedző is úgy fogalmazott, hogy nem a legjobb passzban van együttese, ám rögtön azt is hozzátette: mindezen gyorsan lehet változtatni.

- Az, hogy kikaptunk itthon az egyik bajnokesélyes Dunaújvárostól, ez benne van a pakliban, ám a Soroksárnál meggyőződésem, hogy jobb csapat vagyunk, ezért bosszant ez a vereség - állapította meg. - Ahogy viszont már korábban is említettem, új csapatunk van, szükséges, hogy összeálljon, de úgy gondolom, ez hamarosan megtörténik. Mindenesetre nagyobb fegyelmezettséget várok el a játékosoktól.

A szakvezető arra is kitért, hogy az első hat fordulóban négy olyan együttessel játszanak, melyek közül bármelyik megszerezheti a bajnoki címet, s ezek közül az egyik éppen a szombati ellenfél, az Integrál-DAC. S ha már itt tartunk, megemlítettük: a Felcsút is ilyen együttes, melyet három hete hazai környezetben legyőztek...

- Így van, ezért is remélem, hogy valamennyi játékosom úgy áll hozzá a soron következő találkozóhoz, mint tette éppen a Felcsút ellen - mondta Glázer Róbert. - Ez alapvető dolog, persze vannak sérültjeink, no és bizonytalan még, hogy Bene Gábor visszeérkezik-e. Ő az elmúlt két hétben Malajziában próbált szerencsét, de úgy tűnik hazatér, s ha időben megérkezik, számítok rá.

A Hévíz FC tervezett kezdőcsapata: Tarczi - Pásztor, Györe, Kállai, Kónya - Lajer, Balog, Gunther, Fleischakker - Bene (Kárpáti), Kutics (Pogacsics).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!