Foci

2006.09.18. 02:27

Jeles vendégség

Zalaegerszeg (ZH) - Jeles vendégek látogattak a hétvégén NB III-as csapatainkhoz: Csesztregen a tavalyi bajnok, Keszthelyen a jelenlegi listavezető járt a fordulóban.

nincs nev

Femat-Csesztreg-Elmax-Vasas SE 3-1 (3-0)
Cseszreg, 300 néző. Jv.: Kovács G.

Csesztreg: Dóra - Kósa, Fentős T., Tóth II., Cseke - Pászti II. (Fentős P.), Szabó T. (Nemcsics), Pilisi, Nagy N. - Németh, Bárdosi (Pethő). Edző: Fentős Pál.

Gólszerzők: Nagy, Németh (2, egyet 11-esből), ill. Thal.

Az első félidőben 30 perc alatt 3 gólos előnyt szerzett az igen lendületes hazai csapat, mely szünet után leginkább már csak a győzelmére vigyázott.

Jók: Németh, Nagy N., Fentős T., Dóra.

FC Keszthely-FC Ajka 1-4 (0-2)
Keszthely, 400 néző. Jv.: Nagy A.

Keszthely: Halász - Keveházi, Ács, Somogyi, Nemes - Takács, Mónok (Horváth P.), Pothárn, Tóth (Kassai) - Hérincs (Németh), Kovács P. Edző: Csordás József.

Az éllovas az első támadásból rögtön gólt szerzett és nagy kedvvel vezette újabb akcióit. Az előnyüket aztán büntetőből, majd két akciógólból növelték. Az FCK végig egyenrangú partnernek bizonyult, bár helyzeteiből most csak egyet tudott kihasználni (Tóth talált be a kapuba), mivel túlzottan tisztelte a bajnokesélyest.

Jók: Pothárn, Kovács.

Andráshida SC-Répcelak SC 1-1 (0-0)
Andráshida, 100 néző. Jv.: Ábrahám.

Andráshida: Osbáth - Varga, Török T., Molnár A., Simon P. - Vajda (Kormos), Sámson, Kottán (Karakai), Szijjártó (Dobos) - Sági, Kotczor. Edző: Dobos Sándor.

Óriási küzdelem és rengeteg hiba jellemezte a mérkőzést. A hajrában a vendégek szereztek vezetést, az utolsó előtti percben azonban Török egy fejessel egyenlített.

Jók: Török, Simon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!