Foci

2006.09.23. 02:29

A mumus ellen

Zalaegerszeg (bl) - A labdarúgó NB I hét végi fordulójában a ZTE együttese a Bp. Honvéd csapatával méri össze tudását. A program szerint a két gárda hétfőn 18 órakor Csepelen játszik.

nincs nev

- Annak ellenére, hogy a Honvéd nem szerepel a legjobban, azt kell, hogy mondjam, több jó futballistájuk is van. A közelmúltban láttam őket, nagyon oda kell figyelnünk ellenük, ha pontokat akarunk szerezni. Miért ne tennénk, hiszen egyértelműen az a célunk. A csepeli stadion talaja lényegesen jobb, mint a kispesti, ezért a mumusunk ellen most talán a rövidpasszos futballunkat is tudjuk játszani. Egyértelműen az a célunk, hogy folytassuk az eddigi jó bajnoki szereplést. Várhatóan a Kampa - Kocsárdi, Sebők V., Botis, Csóka - Nagy L., Molnár B., Máté, Józsi - Ferenczi, Sebők J. összeállítású kezdőcsapat fut majd ki az egykoron szebb napokat látott csepeli stadion gyepjére.

Az NB I 7. fordulójának műsora. Péntek: Diósgyőri VTK-Vasas 1-2 (0-1). Szombat: Győri ETO FC-Paks 14.00. Jv.: Szilasi. FC Tatabánya- DVSC-TEVA, 15.00. Jv.: Gergely. REAC-FC Sopron, 16.00. Jv.: Mészáros. MTK Budapest-Kaposvári Rákóczi, 19.00. Jv.: Vad II. FC Fehérvár-Vác-Dunakanyar, 19.00. Jv.: Szabó S. Vasárnap: Újpest FC-Pécsi MFC, 16.00. Jv.: Kassai. Hétfő: Budapest Honvéd-ZTE FC 18.00. Jv.: Bede.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!