Foci

2006.07.10. 02:25

Visszatérés előtt két játékos is

Kaposvár (ka) - Nagy a mozgás mostanság a ZTE FC labdarúgócsapatánál, így a szombati, Kaposvár elleni, idegenbeli előkészületi mérkőzésen újabb próbajátékosokat tesztelt a zalai együttes, amely így is 4-1-re győzött.

Mórocz Zsolt

ZTE FC a hét elejére ígérik a döntést Kaposvár (ka) - Nagy a mozgás mostanság a ZTE FC labdarúgócsapatánál, így a szombati, Kaposvár elleni, idegenbeli előkészületi mérkőzésen újabb próbajátékosokat tesztelt a zalai együttes, amely így is 4-1-re győzött. Minthogy szerdán is játszott mérkőzést a ZTE csapata, ezért Kaposvárra - a próbajátékra érkezettek mellett - csak azok a játékosai utaztak el, akik néhány nappal ezelőtt kevesebb lehetőséget kaptak. A keret másik fele itthon maradt, s edzett. Mint néhány napja már megírtuk, a kék-fehérek újból szerződtetni akarják Darko Ljubojevicset, így a ZTE korábbi légiósa pénteken megérkezett a zalai megyeszékhelyre. Szombaton pedig játszott, ahogy a Vasastól próbajátékon résztvevő Waltner Róbert, mellettük pedig egy szlovák támadó, a 21 éves Peter Vavrik, továbbá a szombathelyi nevelésű Lukács Tihamér igyekezett bizonyítani. Varik szerezte az első találatot, majd Waltner duplázott, így gyorsan eldőlt a mérkőzés, s csupán Horváth András gólja után tudott szépíteni a szintén élvonalbeli, ám több sérültjét nélkülöző Kaposvár. A találkozón ott volt Nagy Ferenc elnök, akit arról kérdeztünk nem sokkal a mérkőzés után mikor lehet véglegesen tudni, kik maradnak és kik mennek a csapattól? - Kis türelmet kérnénk mindenkitől, várhatóan a hét elején döntünk ezekben a kérdésekben - kezdte válaszát az elnök. - A szombati találkozó után Lukács Tihamértól és Nagy Ernőtől köszöntünk el, a többiekkel még tárgyalunk. Waltner Róbert és Darko Ljubojevics esete más, hiszen őket ismerjük, nem is a próbajátékon van velük kapcsolatban a hangsúly. Minden a tárgyalásainkon múlik, velük erősödnénk, ahogy a látottak alapján a szerb Franciskoviccsal is. Rákérdeztünk arra is a lejárt szerződésű labdarúgóikkal mi a helyzet? - Varga Zoltánnal és Csóka Zsolttal tovább tárgyalunk, Kaj András viszont távozik tőlünk, s úgy tudjuk, hogy Szombathelyen, a Haladásban folytatja - mondta Nagy Ferenc. Kaposvári Rákóczi-ZTE FC 1-4 (0-1)Kaposvár, 200 néző. Jv. Gergely. Kaposvár Milinte (Kovács Z.) - Papp M. (Kozmér), Radics, Zahorecz (Kővári) - Németh J. (Halmos), Vasziljevics, Grúz (Maróti), Murinai (Andruskó) - Venczel (Kollega K.), Alves (Galgóczi), Kovacsevics D. ZTE Pogacsics - Simonfalvi, Sebők V., Botis, Nagy E. - Lukács T. (Horváth A.), Lendvai, Ljubojevic (Kottán), Franciskovic (Kádár) - Vavrik, Waltner (Molnár T.). Gólszerzők Kovacsevics D. (88.) ill. Vavrik (12.), Waltner (47. - 11-esből, 51.), Horváth A. (67.). Négy zalai gól után érkezett csak a Rákóczi válasza Kaposvár (ka) - Nagy a mozgás mostanság a ZTE FC labdarúgócsapatánál, így a szombati, Kaposvár elleni, idegenbeli előkészületi mérkőzésen újabb próbajátékosokat tesztelt a zalai együttes, amely így is 4-1-re győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!