Foci

2006.07.06. 02:26

Marad a programban a bronzmeccs

Berlin (mti) - A FIFA nem tervezi, hogy a világbajnokságok programjából törli a bronzmérkőzéseket. - Ezeknek a találkozóknak még mindig van értékük ...

Mórocz Zsolt

Berlin (mti) - A FIFA nem tervezi, hogy a világbajnokságok programjából törli a bronzmérkőzéseket. - Ezeknek a találkozóknak még mindig van értékük- jelentette ki Markus Siegler, a FIFA kommunikációs igazgatója. - Ha beszélünk a játékosokkal, nekik sem mindegy, hogy a harmadik vagy a negyedik helyen végeznek. A bronzmérkőzéseknek is megvan a maga presztízsük. Berlin (mti) - A FIFA nem tervezi, hogy a világbajnokságok programjából törli a bronzmérkőzéseket. - Ezeknek a találkozóknak még mindig van értékük- jelentette ki Markus Siegler, a FIFA kommunikációs igazgatója. - Ha beszélünk a játékosokkal, nekik sem mindegy, hogy a harmadik vagy a negyedik helyen végeznek. A bronzmérkőzéseknek is megvan a maga presztízsük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!