Foci

2006.07.08. 02:21

Komplett kanizsai csapattal

Nagykanizsa (bb) - Az Ants Baseball Klub egységéből kilenc fiatal szerepelhet az U 21-es korosztály válogatottjának keretében a hétvégén rajtoló Európa-bajnokságon, Olaszországban.

Mórocz Zsolt

Nagykanizsa (bb) - Az Ants Baseball Klub egységéből kilenc fiatal szerepelhet az U 21-es korosztály válogatottjának keretében a hétvégén rajtoló Európa-bajnokságon, Olaszországban. Az Európában egyedülálló kezdeményezés ezúttal főleg erőfelmérésről szól. Ugyanis, ha a csapatok valamelyike az alapszakasz küzdelmeiben az első négy helyezett közé jut, két év múlva a soron következő Eb-n már a profik között találhatja magát. A szabályok szerint a meccseken faütőket kell használniuk a gárdáknak, mely technikásabb versenyzést ígér. A magyar válogatott szövetségi kapitányi tisztségét a dél-zalai szakember, Gondi Zoltán tölti be, segítője Noda Yuasku lesz. A kanizsai játékosok közül Daróczi János, Gere Gergő, Lukácsi Márk, Lőcz Máté, Perényi ádám, Lóki Attila, Török András, Vig Bálint és Gerócs Balázs a csapat gerincét alkotják. Mellettük négy szentendrei, két jászberényi és két budapesti sportoló csatlakozik a különítményhez. Nagykanizsa (bb) - Az Ants Baseball Klub egységéből kilenc fiatal szerepelhet az U 21-es korosztály válogatottjának keretében a hétvégén rajtoló Európa-bajnokságon, Olaszországban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!