Életmód

2015.10.11. 14:59

Az Életmód Klub tagjai Budapesten jártak

Zalaegerszeg-Budapest – A megyeszékhelyi Életmód Klub nemcsak a testtel, a szellemmel és a lélekkel is törődik. Fontos kiállításért, színházért nem restellnek messzire utazni.

Arany Horváth Zsuzsa

Az idősebb korosztályt nem sújthatja jobban semmi annál, mintha elfelejt kimozdulni, mintha nem feszegeti többé komfortzónája határait. Ez a veszély nem fenyegeti az Életmód Klub tagjait, akik a rendszeres közös (!) testmozgás mellett adnak a szellem karbantartására is.

Zalai csapat az I. világháborús tárlat bejáratánál. A két hatalmas katonaalak a két világháború közti ok-okozatot jelképezi. Fotó: Arany Horváth Zsuzsa

Legutóbb a fővárosi Várkert bazárban látható I. világháborús kiállítás megtekintésért kerekedtek fel. A 101 éve kitört világégés hazai tárlatán nehéz pillanatok fogadták a látogatót: élethűen imitálják ugyanis a gáztámadást átélt csatamezőt, a lövészárkokat, amik láttán nem volt könnyű átlépni a könnyű műfajba, de megérte. A napsütéses délutánt a lánchídi séta után tudniillik a Madách Színházban a Mamma mia! című musical élvezete zárta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!