Egyéb

2016.08.17. 13:04

Kapd el Irénke nénit!

Ha augusztus vége, akkor tanévkezdés! A legtöbben összerezzennek, hogy vége a nyárnak, persze, újra 9 hónapot kell várnunk, mire megint igazán strandidő lehet, de ez teljesen természetes. Ki ne sajnálná a fantasztikus nyárestéket, izgalmas kirándulásokat, lubickolásokat.

Felénk robog a szeptember, az egyik legmozgalmasabb hónap az évben. Iskolába megy a gyerek, vége a szabadságolásoknak és még a nappalok is rövidülnek, hát ilyet.. Iskolába megy a gyerek, hajjaj, vakargatják sokan a fejüket augusztus 20-a környékén, bizony a tanévkezdés mindig komoly utánajárással, számolgatással jár; mire van szükség, mire lesz, mennyibe fog kerülni stb.

Egy tanácsot azért fogadjatok meg, - egy volt tanárom mondta mindig -, nem az számít kinek milyen márkájú füzete, vagy tolltartója van, úgyis inkább a fejében legyen több mint abban a füzetben. Bizony, így visszagondolva mondott valamit, de hát ilyen bölcsek ezek a tanárok, lehet, hogy hallgatnunk kéne rájuk?

Biztosan mindenki emlékszik még az igazságos, mégis olykor szigorúnak tűnő tanárára, - lehet, sokan még jelenleg is a kezei alatt cseperednek – hányszor mondjuk diákként, milyen jó lenne már túl lenni ezen az egészen Pár év múlva aztán, azon veszed észre magad, hogy sóvárogva nézegeted a régi iskoládat, a tablófotót, a szép emlékeket. Utazz velünk az időben kicsit, akkor is, ha már kirepültél, akkor is, ha még nem, kapd el Irénke nénit pár jótanácsra és nyerj értékes ajándékokat is a tanévkezdéshez!

Nem kell mást tenned: Kattints a felbukkanó bannerre, regisztrálj és kapd el Irénke nénit, pár jó tanácsra!

Minél többször sikerül az oldalon megtalálnod, annál nagyobb eséllyel nyerheted meg értékes tanévkezdő nyereményeink egyikét!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!