Egyéb

2012.01.03. 08:28

Ünnep-utó tippek - Mézeskalácsból finom reggelit

Ha az ünnepek alatt nem hoztuk a kötelezőt , tehát nem sikerült az összes sült húst, bejglit és halat elpusztítanunk, most elkezdhetünk azon gondolkodni, mit csináljunk a maradékkal, hogyan hasznosítsuk újra a finomságokat.

Kiss Anna

A tipikus karácsonyi édesség, a mákos bejgli tökéletes guba alapanyag. Végül a csokimikulások haláláról is essék szó, hogy az étkezések jó hangulatban teljenek, hívjuk meg a baráti társaságot egy kis csokoládé fondüre, a megolvasztott édességbe mártogassunk gyümölcsöket, banánt, ananászt vagy esetleg a mézeskalács-müzliből maradt mazsolát.

 

Szép otthon mellékletünk további hírei itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!