Egyéb

2011.06.23. 12:00

Mikor lesz mentőállomás Zalalövőn:

Konkrét dátum még nem áll rendelkezésre, válaszolta a napokban az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatósága arra a kérdésünkre, hogy mikor épülhet meg a zalalövői mentőállomás.

Szabó Judit

Zalalövő (szj) - Konkrét dátum még nem áll rendelkezésre, válaszolta a napokban az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatósága arra a kérdésünkre, hogy mikor épülhet meg a zalalövői mentőállomás. Megerősítették ugyanakkor, hogy Zalalövő Söjtörrel együtt továbbra is azon települések közé tartozik, ahol az OMSZ uniós támogatással új mentőállomás építését tervezi. Lapunknak Győrfi Pál szóvivő januárban úgy nyilatkozott, legkésőbb 2013 végére el kell készülniük a létesítményeknek. A mentés és légimentés infrastrukturális fejlesztését célzó kiemelt projekt pályázata ugyanakkor még kiírás előtt áll. Zalalövőn két mentőautóval felszerelt, mintegy tizenöt fős állomás létrehozását tervezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!