Egyéb

2011.04.18. 02:26

A hitves elment - Grafológusunk akár az Ön írását is elemzi!

Kirológus jeligével küldte levelét az 59 éves nyugdíjas, önmagát vállaló férfi, aki gyors gondolkodással, magas szellemi képességekkel, értékigenlő beállítódottsággal rendelkezik, játékos és vidám természettel megáldott, nyitott a megmagyarázhatatlan dolgokra, az új információkra.

Zalai Hírlap

Céltudatos, közvetlen, vállalkozó szellemű, tevékeny, szenvedélyes ember. Célkitűzéseit lendületes aktivitással, lelkesedéssel valósítja meg. Szeret olvasni, életében fontos helyet foglal el a hit.

Figyelmét a környezetének legapróbb rezdülései sem kerülhetik el, melyben különleges szokásai is a segítségére vannak. Képes megteremteni az összhangot az elméleti és a gyakorlati gondolkodásmód között. Az egyensúlyra törekszik, ambíciói felfelé hajtják, azonban elkedvetlenedése meggátolja új ötletei megvalósításában, s emiatt könnyen feladhatja a küzdelmet.

Kézírása a külvilágtól való elzárkózást, olykor több távolságtartást mutat, mely valószínűleg a családi tradíciókból eredeztethető. Nem kedveli, ha irányítják, ha mások mondják meg, hogy mit tegyen. Küzdelmet folytat túlzott érzékenysége, indulatai ellen. Lelki fájdalmát, a gyász terhét még nem dolgozta fel, s a hitves hiányát nem pótolja semmi. Mivel a történtek megváltoztathatatlanok, ez a tehetetlen düh érzésével tölti el. Elégedetlenséggel küzd, a ránehezedő terhek súlyától nem tudja maradéktalanul valóra váltani terveit. Átérzi, hogy elvei mellett ki kell tartania, s a meggyőződéseinek ereje a sikerének biztosítéka.

Novák Mária grafológus

Várjuk leveleiket, név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, valamint nyilatkozatot, hogy a grafológus válasza közzétehető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!