Egyéb

2011.03.07. 03:27

Látszólag határozott

Várjuk leveleiket név, életkor, nem, végzettség, foglalkozás megadásával, s nyilatkozatot, hogy a grafológus válasza a lapunkban közzétehető.

Zalai Hírlap

Heves megyéből küldte levelét a 26 éves érettségizett hölgy, aki finom modorú, önmagát vállaló, határozott, ambiciózus, lelkiismeretes, kreatív képzelőerővel rendelkező, kíváncsi, intelligens, kiegyensúlyozott ember, aki nagyon tud takarékoskodni. Természetes művészi érzékű művelt ember.

Sokoldalú, színes egyéniség, elevenséget, a külső benyomások iránt való szellemi fogékonyságot és jó alkalmazkodási készséget mutat kézírása, s képes részrehajlás nélkül élni. A tevékenységben érzi jól magát, az anyagi világhoz erősen kötődik. Kedveli a tárgyakkal, a természettel való kapcsolatot.

Képes mindenért lelkesedni, s gondolkodás nélkül belefogni, de ha ez elmúlik nehezen fejezi be azt, amibe belekezdett. Siker és elismerés után vágyakozik, s úgy érzi, vezető szerepre született. Diplomatikus, kerüli a nyílt összetűzéseket. Nehezen viseli el, ha siettetik, vagy a hibáira figyelmeztetik. Saját maga tempójában képes a legjobb eredményt elérni. Olykor képmutatóvá válik, de tud őszintén kedves lenni. Visszafogottság jellemzi, határozottsága bizonytalanságot, önértékelési problémát, elégedetlenségét rejt, lelkiismeret-furdalással küzd.

A környezetére megpróbál nagy hatással lenni, társaságban vidám, jókedvű, ha egyedül marad töprengő és lehangolt. Az igazi életteret a társaság jelenti számára, jó érzékkel rendelkezik ahhoz, hogy a legszürkébb eseményeket is fénnyel ragyogja át. Kerüli a magányt, nyomasztja az egyedüllét. Elfogad előnytelen kapcsolatokat is, nehezen lép ki belőle, ha már belekerült. Titokban harmonikus párkapcsolat után vágyakozik és szeretne már férjhez menni.

Novák Mária grafológus

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!