Az utcán verte meg a nejét

ZH - "Verekedős" vasárnap: Pölöskén egy férfi szóváltásba keveredett másik kettővel és egy nővel, s a vita tettlegességig fajult; ugyanakkor Pákán egy férfi az utcán bántalmazta a feleségét.

zaol.hu

Pölöske
A vasárnapról hétfőre virradó éjszakán Pölöskén egy férfi szóváltásba keveredett egy másik férfival és egy nővel (mindhárman helybeliek). A vita tettlegességig fajult, melynek során a férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A másik férfi és a nő ellen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Páka
Garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a Lenti Rendőrkapitányságon egy pákai férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy vasárnap délután Pákán, az utcán bántalmazta feleségét, akinek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!