Vívás: Simon Kristóf továbbra is remek formában

Zalagerszeg - A ZVE vívói az elmúlt hetekben nemzetközi viadalokon és idehaza is rajthoz álltak, és értékes helyezéseket szereztek.

Kerkai Attila

Arnhoffer Zsófia a horvátországi Zágrábban, öt nemzet fiataljait felvonultató viadalon a serdülő tőrözők között magabiztos vívással jutott a főtáblára. Az egyenesági küzdelmekben aztán az elődöntőig menetelt, ahol horvát riválisa állította meg, s így - akárcsak tavaly ugyanitt - a harmadik helyen végzett. A ZVE többi tagja Szlovéniában, Ljubljanában szerepelt. A 2000-ben született tőrözők között jól teljesítettek a zalaiak, akiknek a helyezései a következők: 3. Németh Zalán, 7. Németh Gergő, 8. Darabos Vince. Az újonc fiú tőrözőknél viszont Simon Kristóf továbbra is nagyon jó formában van, amit bizonyít, hogy Ljubljanában is győzött.

Idehaza, a Fülöp Mihály Magyar Kupa sorozata folytatódott. Az újabb, budapesti fordulóban az újonc fiúknál Simon Kristóf bronzérmet szerzett, Wolf Ádám pedig az ötödik helyen zárt. Másnap, a serdülők között is pástra lépett Simon Kristóf, aki itt is a dobogó harmadik fokára állhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!