Gyorsan kijavították az útburkolat hibáját Garaboncon

Egy jogos lakossági észrevétel nyomán intézkedett Garabonc önkormányzata a helyi Diós utca burkolatának szélesítéséről, az abban keletkezett károk javításáról.

Szalabán Attila

A helybéliek kérése nyomán lépett a garabonci önkormányzat: az ott élők jelezték ugyanis a település vezetőinek, hogy a Diós utcában az útburkolat széle letöredezett, mindenképpen sürgős javítást kíván.

– Természetesen azért dolgozunk, hogy a lakosság igényeit a lehetőségeinkhez képest maximálisan kielégítsük – hangsúlyozta Koma László, Garabonc polgármestere. – Azonnal megvizsgáltuk az ominózus útszakaszt, és megállapítottuk, hogy elengedhetetlen a beavatkozás.

Mint megtudtuk: a garabonci önkormányzat nincs túl rózsás anyagi helyzetben, ám a feltétlenül szükségesnek ítélt beruházás fedezetét biztosítani tudta. A kivitelezéssel megbízott szakcég azóta már rendezte is a problémát: munkagépek segítségével újjávarázsolta az érintett útszakaszon a padkát, s biztosította a balesetmentes közlekedés lehetőségét. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!