Januárra halasztják a Miss Alpok Adria döntőjét

Pénteken kaptuk az információt, miszerint januárra halasztják a Miss Alpok Adria Zala és Somogy megyei döntőjét.

zaol.hu

Az eredeti tervek szerint december 11-én Zalaegerszegen rendezték volna meg a Miss Alpok Adria Zala és Somogy megyei döntőjét. Az új döntő pontos időpontjáról még nincsen információnk.


Az Alpok Adria Szépségverseny Olaszországban, a közel negyvenmillió lakost tömörítő, határokon átnyúló Alpok-Adria Munkaközösség gazdasági, kulturális és piaci összefogás rendezvényeként jött létre 1988-ban.  A résztvevők sora évről-évre bővült, ma már kilenc ország - Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia, Magyarország és San Marino - lányai versenyeznek a megtisztelő Alpok Adria szépe címért és az emlékezetes élményekért.

Hazánk 2001 óta vesz részt a versenyeken, melynek  idén létrehozták megyei szintjét is. Megyénként egy hölgy vesz részt az országos versenyen. A szervezők idén minden megyében, illetve Budapesten rendeznek egy-egy döntőt, melyet a városi előválogatók előznek meg.  A válogatók után a megyei döntőbe az a 15-20 legszebb lány kerül be, aki méltón képviselheti majd az országos döntőn a megyéjét. Ő lesz a „megye arca”.  Az országos döntőn 20 lány vesz részt (19 megye + Budapest arca) akik közül az első három helyezett megy tovább a nemzetközi Miss Alpe Adria International döntőjébe.


A szervezők a 14 és 28 között hölgyeket várják, a jelentkezőknek egy portrét és egy fürdőruhás fotót kell elküldeni a [email protected] címre.

További részletek itt!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!