Marlboro és Winston volt elrejtve a VW Passatban

60 karton adózatlan Marlboro és Winston márkájú ukrán zárjegyes cigarettára került elő szerdán az M 70-esen egy VW Passatból.

zaol.hu

A Zalaegerszegi Vám- és Pénzügyőri Hivatal munkatársai szerdán az M70-es autóúton ellenőrizték a magyar állampolgár által vezetett magyar forgalmi rendszámú személygépjárművet.

Az ellenőrzés során a pénzügyőrök a személygépkocsi alvázán és a házilag átalakított, lerekesztett üzemanyagtartályban 60 karton adózatlan Marlboro és Winston márkájú ukrán zárjegyes cigarettára bukkantak. Az elkövető elmondása szerint a cigarettákat a Nyíregyházi piacon vásárolta általa ismeretlen személyektől.

 

 

A vám- és pénzügyőri hivatal a több mint 400.000,- forint értékű füstölnivalót és a szállításhoz használt gépjárművet lefoglalta, illetve jövedéki orgazdaság bűncselekmény elkövetése miatt feljelentést tett a Vám- és Pénzügyőrség Nyugat- dunántúli Regionális Nyomozó Hivatalához. A hatóság egyidejűleg jövedéki eljárást is indított.

Címkék#Passat#cigi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!