Tényleg mindenkiben van egy kis Terézanyu? - Pályázatot hirdet Rácz Zsuzsa

Rácz Zsuzsa, az „Állítsátok meg Terézanyut!” és a „Nesze Neked Terézanyu!” könyvek szerzője az Ulpius-ház Könyvkiadóval közösen pályázatot hirdet „Terézanyuságom története” címmel.

zaol.hu

A pályázaton egy maximum 5000 karakteres írott, vagy legfeljebb 10 percben (akár mobiltelefonnal) videóra rögzített, saját történettel lehet részt venni. A művek beküldésének határideje 2010. május 31. A pályázatokat a [email protected] címre lehet küldeni!

A pályázat ünnepélyes eredményhirdetésére a budapesti Könyvhéten kerül sor, június 6-án.

További részletek itt!

Rácz Zsuzsa

Rácz Zsuzsa író. 1972-ben Miskolcon született, tíz éven át volt szabadúszó újságíró, majd pr-es és reklámszövegíró. Első könyve 1998-ban jelent meg Kábítószeretet címmel. Az írás mellett Rácz Zsuzsa jelenleg szupervízorként és coachként dolgozik.

Terézanyu-könyvek

Rácz Zsuzsa első regénye 2002-ben jelent meg Állítsátok meg Terézanyut! címmel, amelynek szingli főhősnője gyorsan az olvasók szívébe lopta magát. A könyv rövid időn belül bestseller lett, több mint 140 000 eladott példánnyal. A nagysikerű történet folytatása, a 2009 novemberében megjelent Nesze Neked Terézanyu!, már nem a szingli-lét krónikája, hanem a "holtomiglan- holtodiglan"- kérdését, vagyis az elköteleződés dilemmáit járja körbe pimasz humorral.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!