Nehéz meccs előtt a ZTE FC

A ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata szombaton 17.30 órától a megyeszékhelyi stadionban a Budapest Honvéd együttesét látja majd vendégül.

Bóbics László

 

Arról meg nem is beszélve, hogy több meghatározó ember sem tud pályára lép. Illés Gyula és Darko Pavicevic még sérült, Marian Sluka meg beteg. Horváth I. András pedig egymeccses eltiltását tölti.

A várható kezdőcsapat: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Bogunovic, Panikvar - Rajcomar, Kamber, Máté, Magasföldi - Rudnevs, Balázs Zs.

A DVSC és a Videoton mellett a harmadik, Európa Liga-indulást érő pozícióért három csapat verseng, közülük a 47 pontos Győr Kaposvárra látogat, a 46 pontos Zalaegerszeg a Budapest Honvédot fogadja, míg a 45 pontos Újpest az MTK vendége lesz. AZ NB I hétvégi programja. 27. forduló. Tegnap játszották a DVSC-TEVA-Videoton FC mérkőzést, amely lapzárta után ért veget. A mai menetrend. 15.00: Ferencváros-Kecskeméti TE-Ereco. Jv.: Fábián.

17.30: ZTE FC-Budapest Honvéd. Jv.: Bede.18.00: Vasas-Haladás. Jv.: Kovács Z. Nyíregyháza Spartacus-Lombard Pápa. Jv.: Kassai. Paksi FC-Diósgyőri VTK. Jv.: Oláh. 19.00: Kaposvári Rákóczi-Győri ETO FC. Jv.: Vad II. Holnap rendezik: 17.30: MTK-Újpest FC. Jv.: Berger.

 

A május 26-án 19.00 órakor kezdődő ZTE FC-DVSC Magyar Kupa döntőjével kapcsolatos megbeszélést tartottak az illetékesek a Puskás-stadionban.

- A két szurkolótábor előzetes elhelyezése a megbeszélés után tisztázódott - jelentte ki Tóth Krisztián a ZTE FC marketingvezetője. - A ZTE FC szurkolótábora a VIP páholytól balra (VII. szektortól balra), míg a Loki fanatikusai a VIP páholytól jobbra kerülnek elhelyezésre. A klubunkat kísérő szurkolóink a Dózsa György úti bejáratnál tudnak majd belépni. Kapunyitás 16 órakor lesz, egy helyszíni pénztár is működni fog. A mérkőzés napjáig Zalaegerszegen kívül kizárólag Budapesten, az Oktogonnál lévő IBUSZ irodában lehet a ZTE-táborba jegyet váltani ( a többi IBUSZ irodában csak a táboroktól független semleges szektorokba). A különvonattal utazókat mind a ZTE FC saját biztonsági szolgálata, mind rendőri erők kísérik végig az utazás alatt. A buszokkal és autókkal érkezők számára várhatóan fél ötkor van találkozó az érdi pihenőnél, öt órakor pedig onnan rendőri felvezetéssel konvojban mennek a Puskás-stadionig.

A kupadöntőre limitált darabszámú ajándéktárgyat készíttetett a klub. Már a mai meccs előtt megvásárolhatók az árus lányoknál. A tervek szerint a vonaton és a Puskás-stadionban is lehet majd ajándékokat venni.

A Magyar Kupára a belépôjegyeket már meg lehet vásárolni a ZTE FC klubházában és az ismert szórakozóhelyeken. Ugyanitt lehet jelentkezni a részvételi díj befizetésével (3500 Ft) a különvonatra. A vonatra jelentkezni és belépôjegyet vásárolni lehet ma a Bp. Honvéd elleni meccs elôtt is a fôbejáratnál és a nyugati tribünnél kijelölt pénztárban! A jövô vasárnapi Haladás elleni rangadóra (17.30) is itt lehet tikettet venni. Hétköznap pedig a klubházban.  

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik