Kiszel Tünde és Bozsek Márk kereste a legszebbeket (eredményekkel frissítve)

Kiszel Tünde és Bozsek Márk is tagjai voltak annak a zsűrinek, mely Magyarország legszebb gyermekeit, illetve fiataljait kereste a hétvégén a zalakarosi MenDan Thermal Hotelben rendezett Fashion House Modellverseny döntőjében.

Szalabán Attila

Kedves és nagyon közvetlen kislányok ugrottak mellém a fotelbe: Németh Ramóna és Farkas Dorina az Angyali arc Színész és Modellügynökség által meghirdetett országos gyermekszépség és tehetség kutató verseny döntőjén vettek részt a hétvégén Zalakaroson. Mindketten favoritnak számítottak, rutinjuk volt a szépségversenyek világában – és mint kiderült, már filmeztek is.

 - Tegnap voltunk Budapesten, a Golgota utcai általános iskolában, ahol Selena Gomez forgatott egy jelenetet, melyben mindketten szerepet kaptunk – mesélte lelkendezve Ramóna.

 - Szegény tanulókat kellett játszanunk, akiket Selena tanít meg az „O” betű leírására – vágott a szavába Dorina. – Nagyon élveztük, megölelt bennünket, de autogrammot nem sikerült kérnünk tőle.


 A két kislány profikat megszégyenítő rutinnal beszélgetett, sőt, alaposan kifaggatta az újságírókat arról, hogy melyik újságban és mikor jelenik meg róluk a cikk. Láthatóan egészséges önbizalommal voltak tele – és ez a verseny minden résztvevőjére igaz volt.


Produkciókat is bemutattak, elvégre a versenyben – mint azt Bartalovics Ildikótól, az Angyali arc modellügynökség vezetőjétől megtudtuk – nem csak a szépséget, hanem a tehetséget is bírálták a zsűritagok. Akik között olyan jól ismert celebek ültek, mint például Kiszel Tünde és Bozsek Márk. A szépségipart jól ismerő helyieket pedig Lugosi Alexandra modell és Czimondor Nándor hoteligazgató képviselték.



 Az egész napos versengés során a résztvevők tengerparti, népi és utcai, valamint báli ruhában is megmutatták magukat a zsűrinek. 

FASHIONHOUSE International Modellverseny 2010 eredmények:

Mini kategória :
I :    Korcsog Laura
II :   Kiss Regina
III :  Farkas Dorina

Little / közepes kategória :
I :   Koroknai Virág
II :  Bánáti Dorottya
III : Csukovits Fatima

Tini kategória-lány :
I :   Sebestyén Mendi
II :  Veres Seron
III : Ocsovszki Ditta

Tini kategórai-fiú :
I :   Hasznos Olivér
II :  Karcag György
III : Elek Cristopher


„ MenDan Arca „ kategória: Hackl Anna és Varga Máté

Abszolút győztes, aki Magyarországot képviseli a Los Angelesi szépségversenyen: Koroknai Virág 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!