Délutáni baleset: a Daewo felborította a triciklist

Egy Daewo-val közlekedő asszony csütörtökön nem adott elsőbbséget egy triciklivel közlekedő férfinek Zalaegerszegen. A rendőrök - szintén csütörtökön - büntetőeljárást kezdeményeztek egy lakhegyi férfi ellen ittas vezetés gyanúja miatt.

zaol.hu


A Daewo nem adott elsőbbséget a triciklisnek
Csütörtökön délután közlekedett a zalaegerszegi Mikes Kelemen utcában az Arany János út irányából a Dózsa György út felé egy asszony egy Daewoo Tico típusú személygépkocsival. A Jókai Mór utca kereszteződéséhez érve, a kihelyezett, „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a Jókai Mór utcán a Rákóczi út irányába triciklijével közlekedő férfinek és járműve elejével nekiütközött.
A baleset következtében a tricikli felborult, vezetője nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.


Büntetőeljárás, ittas vezetés gyanúja miatt
Csütörtökön délután vontak ellenőrzés alá a Lenti Rendőrkapitányság munkatársai egy negyvenhárom éves lakhegyi férfit, aki személygépkocsijával Nova és Szilvágy között közlekedett. Mivel az ellenőrzés során a gépjárművezető ittasságának gyanúja merült fel, ezért őt a rendőrök mintavételre állították elő, melynek eredménye alapján gépjárművezetői engedélyét elvették, s ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!