Új énekesével forgat klipet a No Thanx

Tavaly ősztől új énekese van a No Thanx együttesnek. A zenekar tagjai a korábbi frontember, Skrapits Erik kiválása után egy 22 éves kecskeméti fiút választott. Bihal Roland első bemutatkozása májusban várható, amikor a Se kép, se hang című új dal videoklipje.

Gyuricza Ferenc

A No Thanx zenészei az új énekesre egy koncerten figyeltek fel. A jelenleg a Műszaki Főiskolán tanuló Bihal Roland akkoriban amatőr rock-zenekarokban énekelt. Csatlakozásával új korszak kezdődött a No Thanx életében, melynek első jele a Se kép, se hang című dal lesz.


- Szinte új családot kaptam a NoThanx-szel - mondta az énekes. - Remélem, a váltás a közönség számára is pozitív lesz, én teljes erőbedobással dolgozom ezen a csapat összes tagjával együtt. A No Thanx megalakulása óta eltelt pár év, a készülő új albumunk is érettebb lesz, és kicsit ráerősítettünk a rockosabb vonalra.

Az új énekessel felálló No Thanx első kislemezéhez árpilis közepén forgatják a klipet, ennek főszereplője már Bihal Roland lesz. Az énekes a klip elején öltönyös yuppit alakít, aki az idegösszeomlás szélére kerül, és a mentők viszik el. Az énekes a klip végére a rockzenében lel feloldozást, és megtalálja önmagát. A klipet május végén követi az új No Thanx nagylemez, melynek ugyancsak Se kép, se hang lesz a címe.



Kattintson ide és látogasson el Zeneoldalunkra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!