Te mit tudsz az adózásról? - Rajzpályázat gyerekeknek

Az adóval, az adózással való ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni. Az APEH az adótudatosság fejlesztése érdekében rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak. Az alkotásokat április 30-ig várja a hivatal.

zaol.hu

A rajzpályázatra a gyerekek két korcsoportban nyújthatják be alkotásukat: a 6 -10 éves illetve a 11-14 éves korúak műveit veti össze s bírálja el a szakértő zsűri.

Az adózás világát személyes (családi) élmény alapján vagy elképzelt módon bemutató képeket tetszőleges színezéssel és technikával készíthetik az iskolások. Minden pályázó egy rajzot nyújthat be, amely A/3-as méretben készíthető.

A pályamunkákat április 30-áig, az APEH Központi Hivatalába, a Sajtó és Kommunikációs Főosztályra kell eljuttatni (1054 Budapest, Széchenyi u. 2.)

A lezárt borítékra feladóként a pályázó jeligéjét és pályázati kategóriáját (életkorát) kell ráírni. A pályázati anyagot tartalmazó borítékba helyezve egy másik lezárt borítékban kell feltüntetni a pályázó és az iskola nevét. A feladó helyére ezen is csak a jeligét kell írni. 

A nyerteseket levélben értesíti az APEH, a győztes pályaművek a hivaal internetes portálján is megtekinthetők lesznek május 15-től.

Mindkét kategóriában az első három helyezettet díjazza a pályázat kiírója: az I. helyezettek 60 ezer forint értékű, a II. helyezettek 30 ezer forint értékű, a III. helyezettek 15 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodnak.

A rajzpályázat kiírásáról, illetve a gyerekeket érdekelhető más témákról az APEH internetes oldalának - www.apeh.hu - „gyermekeknek, fiataloknak” szóló rovatában is található információ.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!