Balaton alakú medencében is fürödhetünk a keszthelyi strandon

Készülnek a szezonra, illetve a strandnyitásra a Keszthelyen, az előkészítő munkálatok javában zajlanak. A település legnagyobb fürdője, a Városi strand hagyományosan május elsején nyitja meg kapuit.

Sámel József

Jelenleg a szükséges karbantartásokat, javításokat végzik, illetve a zöldterületeket gondozzák, utóbbira minden évben kiemelt figyelmet szenteltek. S noha májusban a tó vize valószínűleg nem lesz még megfelelő hőmérsékletű a fürdőzésre, a vendégek a strandon nem csak napozhatnak. Rendelkezésükre áll majd a Balaton alakú medence, melynek vizét 26 Celsius-fokra melegítik fel, s mely éppen a szezon meghosszabbítását szolgálja.

Nyáron beindul a nagyüzem, a szezonban számos közönségcsalogató programot is szerveznek a gyermekek és felnőttek számára. A tervek szerint foglalkoztatnak majd animátorokat, de az elképzelések között szerepel, hogy a város strandjain fizethessenek üdülési csekkel is a vendégek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!