R. Sándort gyanúsítja a rendőrség Marian Cozma leszúrásával

A rendőrség R. Sándort gyanúsítja azzal, hogy 2009. február 8-án a Patrióta lokálban vesén, majd az utcán szíven szúrta Marian Cozma kézilabdázót.

zaol.hu

A Cozma-gyilkosság 27 gyanúsítottja közül jelenleg 15-en vannak előzetes letartóztatásban, egy személy pedig házi őrizetben. A nyomozás jelenlegi állása szerint Iván Pesic megszúrásért N. Győzőt, a Marian Cozma halált okozó szúzását pedig R. Sándort gyanúsítja a rendőrség - tudatja a Napló.

R.Sándort és N.Győzőt az osztrák A2-es autópályán fogták el tavaly február elején, 18 órával a gyilkosság után, s február 20-án szállították őket Veszprémbe.

Az egy évig tartó rendőrségi munka mennyiségét jellemezi, hogy 703 tanút hallgattak ki, 57 alkalommal volt helyszíni kihallgatás, mintegy 260 híváslistát elemeztek a nyomozók. Összesen 42 szakértőt rendeltek ki, 347 bűnjelet foglaltak le, a bűnügyi költség meghaladta a 68 millió forintot, a nyomozati ügyirat megközelíti a 13 ezer oldalt.

További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!