A biztonsági kamera felvette! Ki akarta rabolni a zálogházat

Kedd délután ismeretlen személy akarta kirabolni az egyik nagykanizsai zálogházat. Pisztolynak látszó tárggyal a bevételt követelte, ám pechjére az alkalmazottak élesítették a riasztót.

zaol.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

Az elkövető 2010. február 2-án, kedden 15 óra 15 perc körüli időben, pisztolynak látszó tárggyal a bevétel átadására szólította fel egy nagykanizsai zálogház egyik dolgozóját. Azonban az üzletben tartózkodó dolgozók a pánikgomb megnyomásával élesítették a riasztót, ezért az elkövető zsákmány nélkül, gyalogosan menekült el a helyszínről.


Az elkövető 20-25 év körüli, 170-175 cm magas, vékony testalkatú, barna hajú. Az elkövetéskor sötét színű nadrágot; fehér színű, hátán ENGLAND feliratú, mellkasi részén, a bal oldalon feltehetőleg címeres melegítőfelsőt; sötét színű edzőcipőt viselt; fején egy kheki színű baseballsapka volt; arcát egy fekete színű sállal és egy sötét színű napszemüveggel takarta; kezén pedig fekete színű kesztyűt viselt.

A támadó bal vállán egy fekete színű hátizsákot vitt - értesítette portálunkat Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!