Életveszélyben! Megszúrta ivócimborája, majd árokba hajtott egy Opellel

Zalaboldogfa és Hatháza között egy Opel az árokba csúszott szombatról vasárnapra virradó éjszaka, mert a sofőr előzőleg szúrt sérülést szenvedett. Kiderült: zalaegerszegi vendégét egy zalaboldogfai házigazda szúrta meg egy konyhakéssel italozás közben.

zaol.hu

Telefonon értesítette a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot egy a Zalaboldogfa és Hatháza közötti úton közlekedő személy, mert észrevett egy Opelt az árokban, aminek a sofőrjét súlyos, szúrt sérüléssel találta. A férfit a mentők életveszélyes állapotban kórházba szállították.

A nyomozás során kiderült: a megsérült középkorú zalaegerszegi férfi egy középkorú zalaboldogfai férfival és annak élettársával italozott zalaboldogfai házukban, amikor a házigazda egy konyhakéssel megszúrta. A megsérült férfi ezután kocsijával hazaindult, ám sérülése következtében az árokba hajtott.

A zalaboldogfai támadót a rendőrök elfogták és őrizetbe vették, ellene életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt indítottak büntetőeljárást - értesült honlapunk Csizmazia Pétertől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!