Családi dráma Franciaországban: átvágta három kislánya torkát az apa

Szörnyű családi drámára, három átvágott torkú kislány és egy férfi - feltehetően az apa - holttestére bukkantak a tűzoltók szombat reggel Kelet-Franciaországban egy ház lakatlan melléképületében - közölte az ügyészség.

zaol.hu

Tájékoztatása szerint az 5, 11 és 13 éves gyermekek könnyen azonosítható holttestét, valamint egy negyedik, elszenesedett tetemet Strasbourg elővárosában, Haguenau-ban találták meg. A hatóságok DNS-vizsgálattal próbálják kideríteni, hogy ez utóbbi holttest valóban az apáé-e, mint feltételezik.

A kerület polgármestere a tragédia előzményeiről elmondta, hogy a marokkói származású apát tavaly 15 hónapos szabadságvesztésre - s ennek részeként 3 hónapos, letöltendő börtönre - ítélték feleségével szembeni erőszak miatt.

A férfi tavaly novemberben szabadult, majd a bíróságon elérte, hogy láthassa gyermekeit, bár feleségét nem közelíthette meg. A gyermekek újév napját - apjuk születésnapját - még a melléképülettől ötszáz méterre lakó apai nagyszülőknél töltötték - a családi dráma nyilvánvalóan ezután történt, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Az anya sokkos állapotban van.

Forrás: MTI/AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!