Nem váltotta be a reményeket: edzőt váltanak Hévízen

A labdarúgó NB II-ben újonc Hévíz együttesénél edzőt vált a klub, amely szerződésbontást kezdeményezett Glázer Róbert vezetőedzővel.

zaol.hu

Több forrásból is lehetett sejteni, hogy az őszi szezon végeztével váltás lehet a hévízi kispadon. A labdarúgó szakosztály vezetője, dr. Hegedűs Lajos - érthetően -  nem akart a dolgok elébe menni, keddi érdeklődésünkre viszont elmondta, hogy szerződést bontást kezdeményeztek az eddigi szakvezetővel, Glázer Róberttel, akivel csütörtökön még tárgyalóasztalhoz ülnek.  Mint jelezte, azt várták, hogy az együttes az ősszel 18-20 pontot szerez, azonban mindössze 11 pontig jutott, így nem teljesítette a várakozásokat és véleményük szerint a csapatépítés terén sem sikerült megvalósítani azt, amit reméltek.

A keretből 6-8 játékos távozása is várható, a télen pedig erősíteni szeretnének és az új szakvezető kilétére az elkövetkező hetekben keresnek megoldást.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!