Halálos 74-es: elhunyt a fának csapódó Ford Focus utasa Zalában - a sofőr is meghalt

Letért az úttestről és fának ütközött egy Egervár felől Vasvár irányába tartó Ford Focus C-Max péntek délelőtt a 74-es főúton. Az autó utasa, egy 57 éves asszony a kórházba szállítás közben belehalt sérüléseibe. Később meghalt az autó sofőrje is.

zaol.hu

A gépkocsit egy 57 éves férfi vezette. A 74-es főút lakhegyi elágazója előtt eddig tisztázatlan okokból a jármű letért az úttestről és egy fának ütközött.
   
A gépkocsiban utasként helyet foglaló 57 éves asszony a kórházba szállítás közben elhunyt. Az autó vezetője pedig nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, péntek délután ő is életét vesztette.

A rendőrség a baleset helyszínelésének idejére reggel kilenc órától délelőtt negyed tizenegyig lezárta az utat - értesült honlapunk Salamon Róberttől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányáság sajtóügyeletesétől.

A 74-es főúton péntek hajnalban még egy baleset történt, felborult egy szarvasmarhákat szállító kamion. Olvassa el kapcsolódó anyagunkat ide kattintva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!