Az egerszegi Farkas Gábor nyerte az F1 csatorna tippjátékát

A Zalai Hírlap szerkesztőségében szerdán kapta meg ajándékait Farkas Gábor, az f1csatorna.hu tippjátékának nyertese. A száguldó cirkusz törénéseit tíz éve figyelemmel kísérő, 26 esztendős fiatalembernek nagyon bejöttek az F1 csatorna idei játékai: a díjátadóra abban a pólóban érkezett, amit a Magyar Nagydíj alkalmából külön szervezett vetélkedés harmadik helyezettjeként kapott.

zaol.hu

- Szerencsém volt a pólóval, hiszş mindig is a Ferrarinak szurkoltam  utalt a tűzpiros ruhadarabon ágaskodó lovacskára és a Massa feliratra.  Még akkor lettem a sportág híve, amikor Michael Schumacher és Hakkinen vetélkedett, s így télen egyetlen problémám van: alig bírom kivárni a  következő szezont.


A Pannon Lapok Társasága internetes F1-magazinját a Zalai Hírlapban olvasott hirdetés segítségével találta meg Gábor. Miután körülnézett rajta, az oldal rendszeres látogatójává lett, s jó tapasztalatokat szerzett a játékkal is.
 
- Addig is így éreztem, míg nem tudtam, hogy én vagyok a nyertes - mondta. - Elsősorban szerencse kellett a sikerhez, de a megfelelő taktika sem volt mellékes. Örülök a díjnak, a Neckerman 50 ezer forintos utazási utalványának. Még sosem voltam Forma1-es versenyen, és talán ez hozzásegít, hogy megvalósíthassam ezt az álmomat.

Farkas Gábor azt mesélte: sógora rendőrként közreműködött az egyik Magyar Nagydíjon, s a motorok irdatlan hangja miatt arra panaszkodott, hogy utána még napokig zúgott a feje.
- Én pont ezért mennék - tette hozzá nevetve. - Illetve ennyi kellemetlenséget bőven megérne az az élmény.


F1CSATORNA.HU - Minden, ami FORMA 1! Klikk ide! 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!