Éhes és "fűrészes" tolvajok

Az elmúlt napokban sem "pihentek" a tolvajok Zalában: egyikük motorfűrészt zsákmányolt, a másik pizzériába tört be élelmiszerért, de volt, akit tetten értek, amint hatezer forint értékű kávéval akarja elhagyni a boltot.

zaol.hu


Kaját lopott a pizzériából
Kedden reggel tett bejelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon egy helybeli nő, mert az éjszaka folyamán ismeretlen személy az ajtót és az ablakot betörve behatolt egy, a zalaegerszegi Köztársaság útján lévő pizzériába, ahonnan élelmiszereket tulajdonított el. A lopással és a rongálással együtt 70 ezer forint kár keletkezett.


Két motorfűrésszel távozott
Ismeretlen személy kedden éjjel az ajtót befeszítve behatolt egy, a zalaegerszegi Bátthory úton lévő cég telephelyének raktárépületébe és onnan két motorfűrészt tulajdonított el. A bűncselekmény elkövetésével 210 ezer forint kár keletkezett.


Tetten érték a kávétolvajt
Kedden délelőtt tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon az egyik helyi áruház biztonsági őre, mert egy személyt bolti lopáson tetten értek. Az elkövető hatezer forint értékben akart kávét eltulajdonítani az üzletből, ellene szabálysértési eljárás indult.


A kár 210 ezer forint
Hétfőn este tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra egy asszony, mert ismeretlen személy az ablakot kifeszítve behatolt a kiskanizsai lakásához tartozó garázsába és onnan egy motoros fűkaszát, valamint egy láncfűrészt tulajdonított el. A bűncselekmény elkövetésével 210.000 forint kár keletkezett - tájékoztatta portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!