Takarékoskodhat velünk, aki hű hozzánk

Zalaegerszeg – Nagy örömünkre szolgál, hogy hűségkártya programunk mind üzleti partnereink, mind olvasóink körében egyre népszerűbb. Tetszik vagy sem, lassan augusztus közepét írunk, a családoknál most már napirenden van a tanévkezdés.

Péter Gyöngyi

A füzetek, ceruzák mellett új cipőt, nadrágot, kabátot is be kell majd szerezni a gyereknek az őszre. E vásárlások jelentősen megterhelik a büdzsét, de a Zalai Hírlappal szerencsére spórolhatnak hűséges előfizetőink. Nemcsak az iskolai kiadásokon takaríthatnak meg persze jó néhány forintot, de szinte minden téren kaphatnak kedvezményt, legyen szó építkezésről, étkezésről vagy nyaralásról. 

Másfél hónappal ezelőtt útnak indított programunknak köszönhetően minden olyan olvasónkat megajándékoztuk egy hűségkártyával, aki legalább egyéves előfizetéssel rendelkezik. 

Összesen 42 144 személy vehette át a plasztiklapocskát, ám ez a szám azóta is nőtt. Azok, akik megrendelték már egy évre lapunkat, de ennek még nincs tizenkét hónapja vagy éppen most fizetnek elő az újságra, ideiglenes kártyát kapnak, hiszen a kedvezmények megilletik őket is, de a plasztik változat előállítása időbe telik. A strapabíró kartonlapot aztán elkészültével felváltja az állandó kártya. Összesen 137 előfizetőnk kért és kapott ed- dig ideiglenes kártyát, közülük 73 személyhez már megérkezett a végleges is. 

Szerencsére egyre több cég, szolgáltató csatlakozott programunkhoz az elmúlt időszakban, erre az ajtajukon, kirakataikban elhelyezett matrica is felhívja az arra járók figyelmét. Míg kezdetben a számuk 130 volt, mostanra 218 elfogadóhely létezik Zalában. 

Ruházattal, cipővel, divattal kapcsolatos bevásárlásaink alkalmával 22 üzletben mutathatjuk fel a hűségkártyát. Az építkezés, kivitelezés, építőanyag, festés kategóriában 30 bolt csatlakozott hozzánk. Autóhoz, motorhoz, járműhöz szükséges elintéznivalóinkkal 26 helyre kopog kopogtathatunk be. Ami a bútort, a lakberendezést illeti, a megyében 21 üzletben jár a kedvezmény, élelmiszer, szupermarket esetében ez a szám 7. Éttermek, vendéglátóhelyek közül 10, szálláshelyek, üdüléssel kapcsolatos szolgáltatók közül 12 csatlakozott hozzánk, de ennyi a fotós, illetve optikai szaküzletek száma is. 

Érdemes figyelni az elfogadóhelyet jelző matricát, hiszen nem mindegy, hogy egyes ter mékekért, szolgáltatásokért 5–10 vagy akár 25–60 százalékkal is kevesebbet fizethet az ember az eredeti árnál. A listát időről időre lapunkban is közzétesszük, de a husegkartya. plt.hu weboldalon szintén tájékozódhat az érdeklődő. 

A honlapon minden más a programmal kapcsolatos tudnivalóról is olvashatnak a kártyatulajdonosok. A hűségkártyát nem csupán Zalában használhatják előfizetőink, hanem minden olyan megyében, ahol a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. lapjai megjelennek. Így tehát Vas, Veszprém és Fejér megyébe ugyancsak érdemes az embernek magával vinni a plasztiklapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!