Különös tartalmú szórólapot terjeszt egy ismeretlen személy

Zalaegerszeg - Tartozás rendezését, adósság behajtását ígéri - méghozzá sajátos módszerekkel - az az A 5-ös méretű szórólap, amelyből sok tucat került az elmúlt napokban a megyeszékhelyi postaládákba.

MTI

A névtelen szerző ígéretet tesz, az általa ajánlott férfi a megbízója érdekében akár az adós kezét is eltöri, vagy épp a hitelezőt bírja rá a kölcsön elengedésére. Mindezt Zalaegerszegen egyedülálló módszerekkel,  mert  - így a szórólap - A. Z. alias E...ó bármit megtehet. 

Teljes név, telefonszám, lakcím, e-mail elérhetőség is szerepel a szórólapon, amelynek kiagyalója valószínűleg összetűzésbe kerülhetett az általa reklámozott  rendőri körökben sem ismeretlen  személlyel. A szórólap végül azzal zárul, ha péntek vagy szombat éjszaka kábítószerre van szüksége, akkor csak hívjon, E...ó. beszerzi önnek!

Arról nem sikerült tájékozódnunk, hogy az érintett mit szól a sajátos reklámhoz, mert az iraton megjelölt telefonszámot hiába tárcsáztuk, csak géphang jelentkezett,  visszahívást ígérve. Ez azonban nem történt meg. 

Az irat tartalmával megismerkedve dr. Jákli Tibor ügyvéd úgy fogalmazott, a szórólap szerzője ellen csak az érintett feljelentése alapján indulhat büntetőeljárás, mégpedig rágalmazás gyanújával. Kérdés, felderíthető-e a számítógéppel szerkesztett,  A 5-ös méretű lap szerzője, illetve terjesztője?

Információnk szerint egyébként A. Z. megtette feljelentését a rendőrségen. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!