Harcias amazon: Fejszével támadt a rendőrökre egy huszonéves nő

Zalaegerszeg - Egy több mint 2,5 milliós lopási ügyet göngyölítettek fel a zalai rendőrök, ám a gyanúsítottakat "nem adták könnyen": egy huszonéves nő fejszével támadt a tolvajokért érkező rendőrökre.

zaol.hu


Még július 10-én törtek be ismeretlen tettesek egy zalaegerszegi cég telepére a kerítésen lévő lakatot levágva, majd a telepről 52 (egyenként kb. 60 kg-os) tekercs bálakötöző madzagot tulajdonítottak el összesen mintegy 2.6 millió forint értékben.

Az ügyben indított nyomozás eredményeként a zalaegerszegi rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két zalaegerszegi férfit, akit őrizetbe vettek. A bíróság hétfőn délután mindkettejüket előzetes letartóztatásba helyezte.

Az elkövetők elfogásakor egy huszonéves nő fejszével támadt az intézkedő rendőrökre. Őt lefegyverezték, ügyét átadták a Zalaegerszegi Nyomozó Ügyészségnek.

Emellett négy személy ellen orgazdaság gyanúja miatt indítottak eljárást. Náluk a bálák több mint felét megtalálták és lefoglalták a rendőrök - tájékoztatta lapunkat Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!