A tolvajok nem mentek vakációra

Megyei körkép - Hiába a kellemes nyári időjárás, a tolvajok nem vettek ki "szabadságot" Zala megyében: az elmúlt napokban, hetekben gázolajat, kavicsot, készpénzt és ékszert loptak.

zaol.hu


Mínusz 400 liter gázolaj
A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon nyomozást indítottak ismeretlen tettes ellen lopás bűncselekmény gyanúja miatt. A tettes csütörtökön reggelre az M70-es út muraszemenyei felhajtójánál egy parkoló lengyel kamion üzemanyagtartályát felfeszítette és abból 400 liter gázolajat tulajdonított el, összesen több mint 100 ezer forint értékben.

Kavics - 600 ezer forint értékben
A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon lopás bűncselekmény gyanúja miatt nyomoznak azután az ismeretlen tettes után, aki az elmúlt hetekben Nagykanizsán, a 7-es elkerülő mellett egy bekerítetlen telepről 150 köbméter kavicsot ellopott, mintegy 600.000 forint értékben.

A kár negyedmillió forint
Lopások tetteseit keresik a keszthelyi rendőrök is. Csütörtökön jelentették a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, hogy 12-én délután egy keszthelyi cég irodájából ismeretlen tettes eltulajdonított egy táskát, a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyákkal, forgalmi engedélyekkel, slusszkulccsal és készpénzzel együtt. A becsült kár mintegy 250.000 forint.

Fuccs az aranynak és a készpénznek
Várvölgyön augusztus 13-án, az ajtót befeszítve egy családi házba tört be ismeretlen tettes, ahonnan körülbelül 300.000 forint összértékben készpénzt és arany ékszert tulajdonított el.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!