Zalai Tájakon: fotópályázat - Készítsük el 2010 falinaptárát!

Zalaegerszeg - A Zalai Tájakon falinaptárunk a 17. évfolyamához érkezik. A 2010-es kiadás elkészítését segítendő hirdetjük meg ismét fotópályázatunkat, bízva abban, hogy tovább gazdagodik a szép zalai tájképek gyűjteménye.

Zalai Hírlap

A  pályázaton indulókat  most is tájékoztatjuk  arról, hogy  az előző fordulóban bőséges volt a tavaszi  és  őszi  képek kínálata, de téli illetve nyári kevés érkezett.
Mindezek figyelembevételéve várjuk ismét  a zalai fotóművészek és amatőr fotósok jelentkezését. A pályázat tartalma nem változott:  olyan felvételeket keresünk, amelyek   bármely évszakban készültek, készülnek is    egyedi látásmóddal ábrázolják a változatos  zalai tájat, műemlékeinket, településeinket.
 
Alapvetően fontos  betartani a következőket:  családi fotókkal, számfeliratos képekkel nem lehet részt venni a pályázaton. Mivel  a korábbiaktól eltérően most  álló formátumban jelenik meg  falinaptár, változik  a beküldendő  papírképek  mérete is.  Kérjük, hogy csak    18x18 centiméter méretű,    színes  nagyításokat küldjenek. Kisebb méretű pozitívokat nem fogadunk el. Ha valaki más formátumú képet küld, úgy tekintjük, hogy  nevezésével hozzájárul  a képkivágás megváltoztatásához.  

A nyertes képek negatívjait, illetve a digitális adathordozókat a válogatás után kérjük el. A digitális felvételek értéke nem lehet kisebb 2300x2300 pixelnél. A pályázóknak a digitális felvételek esetében  is el kell készíteniük  a 18x18-as nagyításokat.

A 2010-es Zalai Tájakon falinaptárra felkerülő fotókért   16.000 forintot fizetünk, s természetesen ajándékba adunk egyet az elkészült kiadványból is. 

Beküldési határidő: 2009. június 30.  
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Ady út 62. 
További felvilágosítás  a 92502-231-es telefonszámon és a [email protected] e-mail címre küldött elektronikus levélben kérhető.



A  zalai tájakat bemutató idei kiadványunk címlapjának részlete
Fotó:  Dénes  Veronika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!