Óriási bravúr: a Zalakerámia-ZTE-KK legyőzte az alapszakasz-győztest! (KÉPGALÉRIÁVAL)

Zalaegerszeg - Az NB I A-s férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában a Zalakerámia-ZTE KK az éllovas PVSK-t fogadta hazai pályán és a ZTE nagyot alakított: legyőzte az alapszakasz-győztest!

zaol.hu

Zalakerámia-ZTE KK - Pécsi VSK-PANNONPOWER 77-75 (13-15, 21-28, 23-12, 20-20)
Zalaegerszeg, 2009.04.18. 


ZTE: Kámán (176), Jones (196), Watson (123), Helbich (103), Hinnant (12). Csere: Tóth Á. (1), Gáspár (2), Simon (-), Baki (33). Edző: Völgyi Péter.

Pécs: Grebenár (6), Hosszú (33), Bencze (26), Kelley (176), Kapov (73). Csere: Czigler (-), Wittmann (73), Tóth N. (3), Dénes (66). Edző: Stojan Ivkovic.

Kipontozódott: Bencze a 38. percben.



- Hogy ebből mi sül ki, nem tudom, ám az biztos, hogy mi nagyon szeretnénk megnyerni ezt az összecsapást is - fogalmazott lapunknak a találkozót megelőzően  Bodrogi Csaba, a Zete ügyvezetője. - A csapat sikeres időszakot él: bár kellett hozzá szerencse is, de csak a kezébe vette saját sorsa irányítását, kiharcolta a legjobb nyolc közé kerülést, ráadásul nyolcmeccses győzelmi szériával tette ezt, éles meccsek megnyerésével mutatva meg közben az erejét. Nincs már rajtunk győzelmi kényszer, bár a negyedik hely rendkívül csábító, hiszen így kedvezményezettként kezdhetnénk a rájátszás első körében.


Frenetikus volt a hangulat a pálya szélén


A meccs után:

Völgyi Péter: Nagyon boldog vagyok, hogy nyolcmeccses győzelmi szériával meg tudtuk szerezni az alapszakasz negyedik helyét. És bízom benne, hogy ez még csak az út közepe!

Stojan Ivkovic: Gratulálok a Zalaegerszegnek, ilyen lelkes közönség és ennyi ember megérdemli a győzelmeket. És a magam részéről nagyon büszke vagyok Völgyi Péter teljesítményére is!





Ünnepeltek a játékosok
Fotó: Katona Tibor


KLIKK A FOTÓRA ÉS NÉZZE MEG A KÉPGALÉRIÁNKAT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!