Önt is átvágta ”Budai Csaba”? Jelentkezzen!

ZH - Bűncselekmény sértetteinek jelentkezését várja a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság. A magát Budai Csabaként bemutató személy az újságban hirdette, hogy tűzifa eladásával foglalkozik, ám vevőit átvágta.

zaol.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kisebb értékre elkövetett csalás vétségének gyanúja miatt nyomozást folytat egy férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2009. márciusában egy nemesrádói lakos részére tűzifát adott el, melynek során a kialkudott vételárat átvette, de az ígért mennyiség helyett annak csak töredékét szállította le. 

    Az esteről a sértett lapunknak is nyilatkozott. A nemesrádói asszony hat és fél köbméter fát rendelt "Budai Csabától", ám jóindulattal is legfeljebb 2,5-3 köbméter lehetett az a mennyiség, melyet az asszony portájára szállítottak. 

Kollegánk akkor felhívta a hirdetésben szereplő számot, ahol Budai Csaba néven mutatkozott be egy férfi. Panaszosunk esete kapcsán a férfi azt mondta: régóta foglalkozik tűzifával, de még soha nem volt reklamációja. - A nemesrádói asszony viszont olyan szőrszálhasogató, hogy az észbontó  - tette hozzá, ám rövid „szóváltás” után  elismerte, erdei köbméterben számolva, valóban nincs meg fa, de normál köbméterben igen.
 
Nem mellesleg, a férfi azt mondta, egy zalaegerszegi a Zrínyi úton lévő telepről  szállítja a fát, ám munkatársunk nem talált ilyent…

    A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közleménye szerinz a "Budai Csaba" néven bemutatkozó férfi a 06/30/315-0318-as telefonszámon hirdette, tűzifáját, s  vélhetően többeket is átvágott.

    A hatóség kéri mindazok jelentkezését, akiket "Budai Csaba" hasonló módon megkárosított. Jelentkezni lehet a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon személyesen (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 45-47.), vagy a 92/311-510-es telefonszám 28-91-es mellékén, vagy a 107-es segélyhívón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!