Nálunk járt November Szépe!

<b>Zalaegerszeg</b> - <em>Pál Eszter </em> személyében a 10. szép hölgyet köszönthettünk szerkesztőségünkben. Mint kiderült, November Szépe „merénylet” áldozat lett: fotóját ugyanis édesanyja jutatta el lapunknak.

zaol.hu

- Aznap tudtam csak meg, arra keltem reggel - mondta  a 19 éves zalaegerszegi hölgy és hozzá tette: - Kicsit meg is szidtam érte anyut, mert nem hiszem, hogy sok közöm lenne a szépségversenyekhez.

Mindezt azután mesélte a Hónap Szépe, hogy átvette  jutalmait: a Böjte Ékszerész Kft. ajándékát,  egy ezüst nyaklánc a hozzá tartozó korona formájú,  cirkónium kövekkel díszített ezüst medállal  és az „M” Parfüméria 20 ezer forintos vásárlási utalványát. 

              
                         November Szépe: Pál Eszter
                                 Fotó: Melles Ferenc

A Nap szépe rovatban megjelent bemutatkozó sorokból mindössze annyi derült ki Eszterről, hogy szeret sportolni, bulizni, és szívesen tölti szabadidejét a barátaival. Látogatásakor további részleteket is elárult, melyeket a Hírlap szombati számában Önök is megtudhatnak.



Jelentkezz Te is!



Ha elmúltál már 16, küld el fotódat, neved, életkorod, foglalkozásod és hobbid a [email protected] e-mail címre, vagy levélben a 8900 Zalaegerszeg Ady u. 62. címre. Írd meg elérhetőséged, ha pedig szeretnéd, fotósaink készítenek rólad képeket szerkesztőségünkben. A jelentkezés további feltételeiről ide kattintva  olvashatsz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!