Nem lesz könnyű nyerni ma este

Zalaegerszeg (ka) - Ma 18 órai kezdettel hazai környezetben fogadja a Zala Volán-ZTE NB I A-csoportos női kosárlabdacsapata az Atomerőmű Szekszárd csapatát az 5-8. helyért zajló rájátszásban.

Kerkai Attila

A közlekedésieknél érthetően csalódottak, hiszen nem sikerült beverekedniük magukat a legjobb négy közé, ám mint Bencze Tamás vezetőedző elmondta - bármennyire is fájó mindez -, túl kell lépni rajta, s az előttük álló feladatra kell koncentrálniuk.

- A legfontosabb most, hogy legyőzzük a Szekszárdot, de nagyon jól tudom, hogy ez nem lesz most könnyű - fogalmazott a szakvezető. - Mindenki csalódást érez, s ilyenkor nehéz felrázni a társaságot. Mindenesetre nekünk az ötödik helyezés elérését kell megcéloznunk, de ez sem lesz könnyebb feladat, mint lett volna a négy közé jutást kiharcolni. A Szekszárdon illene továbbjutnunk, akkor a másik ágon a Szolnok-Győr párharc győztese lenne az ellenfelünk az ötödik helyért rendezendő helyosztón. Most viszont egy feladatunk van, hogy pénteken hazai környezetben győzzünk, s ez a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetik