Bekeményítenek az őrök

<b>Nagykanizsa</b> - Zöldterületen és tilosban várakozó autók: tipikus vasárnapi kép a kanizsai bolhapiac környékéről. A rendőrök azonban ígérik: a jövőben szigorúbban lépnek fel szabálytalankodókkal szemben.

Szalabán Attila

A rend őrei és a közterület-felügyelők elhatározták, hogy egyszer és mindenkorra véget vetnek a vasárnapi parkolási őrületnek, s május 4-től szigorúan szankcionálják a jog- sértőket.

A hétvégén három jelentős, várhatóan nagy tömeget vonzó rendezvény is lesz a városban, s a rendőrök fokozottan figyelnek majd a tilosban várakozókra, akik ezúttal még megúszhatják figyelmeztetéssel, ám jövő hétvégén már nem lesznek ilyen elnézőek az illetékesek - tudtuk meg Valguth Zoltán hadnagytól, a nagykanizsai rendőrkapitányság közlekedési osztályvezető-helyettesétől.

További részletek és a rendőrség, illetve a VIA Kanizsa Városüzemeltető Kht. parkolási  tanácsai,  a Zalai Hírlap pénteki számában. Olvassa el itt online!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!