Szívügye a jótékonyság

A keszthelyi <em>Bálint Natália </em> énekművész számára nincs fontosabb a közönségnél. Boldog, hogy egyre bővebb a kínálkozó alkalom a fellépésekre. Kapott már zenés filmbeli szerepet, turnézott külföldön, s számos jótékonysági rendezvény szereplője. Jelenleg adventi hangversenyre készül ilyen céllal.

Horányi Árpád

Alig a húszon túli kora révén sok az újdonság, a változatosság az életében. A beszélgetésre az első versenyszerű fellépésről érkezett.

- Rövid ideje a helyi Road to Feel az állandó kísérő zenekarom, a név jelentése: az út, amit érezni kell. Velük voltam a múlt hét végén Pakson, egy országos versenyfesztiválon, ami pop, rock és jazz kategóriában zajlott - kezdi a beszélgetést Bálint Natália. 

- 18 beválogatott zenekar indulhatott. Ebből hármat választott ki a zsűri, akik az esti gálán felléphettek, köztük mi is ott voltunk. Erre büszke vagyok, s ami a legváratlanabbul ért az az, hogy én kaptam a fesztivál legjobb énekes előadóművésze különdíjat. 

Itt a hangsúly az előadói megnevezésen van: hiszen más és más fogalom énekelni, illetve előadni egy dalt. A hang akkor érvényesül igazán, ha a közönség érzi, hogy nekik szól. Én mindig ilyen tolmácsolási szándékkal lépek színpadra - mondja az énekművész.

Szombaton a keszthelyi Karmelita Bazilikában az ifjú énekesnő idős, magányos emberek karácsonyáért ad hangversenyt . Hogy mi vezérli a jótékonysággal, megtudhatja a vasárnapi Zalai Hírlapból.

Ezek is érdekelhetik