A karácsony náluk igazi pizsamapartival kezdődik

<b>Zalaegerszeg</b> - <em>Levente</em> kukucskált ki először az ajtó mögül, nyomában aztán megjelent <em>Barnabás</em>, majd <em>Johanna</em> szőke fürtjei is feltűntek. Az ikreket végül nővérük, <em>Emes</em> követte...

Péter Gyöngyi

Az ikrek három éve érkezte a zalaegerszegi Kiss családba. Azóta a nagylány már elsős a Mindszenty-iskolában, az ikrek pedig a szeptember óta a Kodály úti oviba járnak.

- Önálló egyéniségek, nem is öltöztetem őket egyformán. Nem mindenben értenek egyet, ugyanúgy vitáznak, mint más testvérek... Soha nem szerettük volna, hogy Emese egyedül legyen, igaz, arra sem gondoltunk, hogy ennyien leszünk. De jó így - mosolyog az  édesanya, Kissné Németh Mariann.- Ahogy gyerek születik egy családba, megváltozik a karácsony – mondja a fiatalasszony mikor a karácsonyi készülődésről és az ünnepekről kérdezzük.

- Míg  ketten voltunk, eldöntöttük, hogy milyen színű lesz a karácsonyfa és a szaloncukrot is  a csomagolás színe szerint választottunk, nem számított, milyen ízű. Most az íz a fontos, nem pedig a borítás -  tette hozzá Antal, a négy lurkó apukája.Hogy miként telik a karácsonyi készülődés egy majdnem nyolcéves nagylány és három hároméves mellett, megtudhatja itt!

Ezek is érdekelhetik