Bulvár

2015.02.15. 19:40

Mila Kunis felemelkedése

Ő az első olyan színésznő, aki egy nagy premier közeledtével gyakran nem a filmről beszél, mégsem haragszik érte senki.

Mila Kunis a Wachowski-testvérek új mega-sci-fije, a Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending, már a mozikban) bemutatója kapcsán mostanában nagyon sokat találkozik újságírókkal, és ő bár szívesen mesél a forgatás nehézségeiről mégis hamar négyhónapos kislányára tereli a szót.

A büszkesége érthető: Wyatt Isabelle Kutcher több mint 4,5 kilogrammal született. Akkora baba, hogy anyukája szerint: sosem volt újszülött .

Mila Kunis a Jupiter felemelkedésében. Most a babázás köti le a színésznőt. Fotó: InterCom

- Hiába vettünk előre egy tonna újszülött-pelenkát, nem voltak rá jók. A ruhák sem mesélte a színésznő, aki szülés után még szebb, mint valaha. Most négyhónapos, és a kilenchónaposok méretét viseli.

Mila Kunis azt is elmondta az újságíróknak, hogy a babázás teljesen leköti. Egy időre a Jupiter felemelkedése lesz a legutolsó filmje.

- A Jupiter felemelkedése készítésekor 17 órás munkanapjaink voltak mondta. Nem lehetek egyszerre filmsztár és anya. Különleges szerencse, de megtehetem, hogy egy ideig kimaradjak a munkából. Az első három együtt töltött hónap alatt például minden éjszakát ébren töltöttem Isabelle-lel. És nagyon élveztem jó, hogy nem kellett a meló miatt aggódnom közben. Úgyhogy, nagyon remélem, nem akarják rögtön jövőre leforgatni a Jupiter második részét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!