Bulvár

2011.07.01. 15:10

Kate Moss férjhez megy

Helikopter-leszállóhely, transzvesztita fogadóbizottság, trapézművész szereplők és sok egyéb más Kate Moss brit topmodell pompázatos esküvőjének programján – írta pénteken a The Times című brit napilap.

MTI

A topmodell péntek este tartja templomi esküvőjét barátjával, Jamie Hince-szel, a The Kills együttes gitárosával, majd hetedhét országra szóló lagzit csapnak a délnyugat-angliai Glouchestershire grófságban, ahol Moss birtoka van.
   
A vigasság legalább három napig tart neves vendégek - köztük Vivienne Westwood divattervező, Naomi Campbell topmodell, Jude Law színész - részvételével. A birtokot azonban két méter magas vaskerítéssel védik a kíváncsi szemektől.
   
Még a falusiaknak is igazolniuk kell magukat a templom körül emelt biztonsági korlátoknál – írta a brit napilap.
   
Sem Kate Moss, sem a környezete nem erősítette meg, hogy a modell házasságot köt Jamie Hince-szel, akivel több éve együtt van. A Daily Mirror című bulvárlap októberben azt írta, hogy az esküvőt szűk baráti körben Szicíliában már megkötötték.
   
Kate Moss igen fiatalon ismerte meg a hírnevet. A több világmárka, így a Chanel és Calvin Klein költeményeit bemutató modell szóbeszéd tárgya lett a kilencvenes években, miután olyan hírek terjedek el róla, hogy kábítószerezik.
   
2005-ben nyilvánosan kellett bocsánatot kérnie, miután egy napilapban megjelentek róla olyan felvételek, amelyeken egy zenestúdióban kokaint szívott akkori barátjával, a kábítószer birtoklása miatt több ízben elítélt Pete Dohertyvel.
   
Kate Moss korábban Johnny Depp színésszel, Jefferson Hack szerkesztővel, aki Lila Grace nevű kislánya apja, valamint Pete Doherty énekessel élt együtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!