Bulvár

2011.03.22. 09:38

Döbbenetes: 63 évesen szült gyereket Tineke Geessink

Hatvanhárom évesen lett anya egy holland nő, aki császármetszéssel hozta világra kislányát. A kis Meagan hétfőn született Leeuwarden városának egyik kórházában, anya és gyermeke jól vannak - közölte az intézmény.

MTI

Tineke Geessink ezzel a legidősebb nő, aki Hollandiában szült. A gyermek olaszországi spermadonortól származik. Az idős anyuka a hírek szerint tudatában van a kései szülés következményeinek, de nem akart lemondani gyerekkora óta táplált vágyáról, hogy gyereket szüljön.

A nő azt nyilatkozta a holland NOS rádiónak, hogy azért próbálta meg ilyen idősen a szülést, mert valami belülről azt súgta neki, "most vagy soha" és minden lehetőséget megragadott arra, hogy kiderítse, lehetséges-e még, hogy világra hozzon egy gyermeket. Tineke szerint ha valaki fiatalon szül, akkor sincsen arra garancia, hogy láthatja felnőni gyermekét, de természetesen elismeri, hogy az ő esetében nagyobb a rizikó - írja a whatsonxiamen.com.
S hogy vajon mit szól majd a kislány ahhoz, hogy ilyen idős anyukája van? A holland nő reméli, hogy lánya annyira szereti majd őt, hogy nem fogja bánni, egyszerűen csak örül majd annak, hogy a világra jött és hogy van egy ilyen anyukája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!